Anna Rask-Valariutta

Olen Anna, pienyrittäjä lähtöisin Kemistä, Meri-Lapista.

Valmistuin Helsingin Metropolia Ammattikorkeakoulusta jalkaterapeutiksi 12/2012, ja toimin valmistumiseni erinäisissä fysikaalisissa hoitolaitoksissa tuntityöntekijänä. Opinnäytetyön teimme Vivobarefoot -kevytjalkineiden maahantuojalle aiheesta: Juoksun kuormittavuus juostaessa Vivobarefoot -kevytjalkineilla ja iskunvaimennetuilla juoksukengillä. Työn voi lukea Theseuksesta. Jalkaterapiakoulutuksen ohella myin ja edustin tarvittaessa Vivobarefoot -kevytjalkineita kauppakeskuksissa ja messuilla.

 

Keväällä 2013 aloitin Vodder-Lymfaterapia -koulutuksen, josta valmistuin 11/2013. Marras-joulukuussa 2013 päätin aloittaa yritystoiminnan ja sain kolme eri toimipistettä käyttööni. Vuosien edetessä päädyin toimimaan yhdessä toimipisteessä. Toimipisteeseen voi tutustua "vastaanotto" -sivulta.

 

Vapaa-ajalla harrastan juoksemista hyvinvoinnin ja kunnon ylläpitämiseksi sekä käyn säännöllisesti kuntosalilla samoista syistä. Jalkaterapian ammattitaidosta on ollut hyötyä näiden molempien harrastusten keskuudessa. Olen myös käynyt Vivobarefoot oy:n järjestämän paljasjalkajuoksukoulun.

 

Sopimuksen mukaan pidän luentoja jalkaterapiasta ja lymfaterapiasta.

Lehtijutun Herttoniemen Fysikaalisesta hoitolaitoksesta ja ammattilaisista, jossa olen mukana, voi lukea täältä.

 

Olen käynyt kurssin nimeltä The Managing Movement Solutions of Kinetic Control, johon kuuluu kahdeksan (8) kuntoutusaluetta: niska, olkapää, rintaranka, th-ranka, alaselkä, lantio, lonkka ja alaraajat. 

 

Olen valmistunut Markkinointi Instituutista Liiketalouden merkonomiksi 1/2018.

Suoritan lähiesimiestyön ammattitutkinnon Rastorinstituutissa 2020-2021. 

 

Olen Suomen Vodder-Lymfaterapeutit ry:n ja Tehy:n jäsen.