Alaraaja-analyysillä nopea selvitys jalkojen tilanteeseen

Lyhyesti: 

 

Alaraaja-analyysissä kartoitetaan tarkasti asiakkaan alaraajat, pystyasento ja kävely/juoksutyyli. Käynnillä keskustellaan sekä tutkitaan, miten ja milloin alaraajat kipeytyvät. Vaivalle voi aina tehdä jotain, joten varaathan ajan ajoissa, jotta ongelma ei pääse pitkittymään. Jos vaiva on jatkunut yli 2 viikkoa, niin hoidolle on aihetta.

 

Alkuun tutkitaan pystyasento päästä varpaisiin ja kartoitetaan siitä jo mahdolliset löydökset. Käynnillä testataan muutama liikkuvuusharjoite, kuten kyykyt. Liikkuvuusharjoitteilla saadaan paljon hyvää ja tarkkaa tietoa mahdollisista rasituksessa ilmaantuneista alaraajavaivoista. Myös jalkaterien kuormitus ja ihomuutokset tarkastetaan ja analysoidaan. Loppuun katsotaan kävely ja/tai juoksu. Juokseminen katsotaan aina pihalla, jotta se olisi luonnollisinta.

 

Alaraaja-analyysi on tiivis, mutta informatiivinen käynti, jolla saadaan varmasti selvyyttä, mistä alaraajavaivat voivat olla peräisin. Ensikäynti jalkaterapiaan on aina alaraaja-analyysi. Käynnin jälkeen varataan uusi käynti, jotta kuntoutus etenee ja kivut helpottuvat.

 

Varaa mukaasi sortsit/jumppahousut, toppi/t-paita ja käyttämäsi kävely/juoksulenkkarit. Ensikäynti kestää 60min.

Jos sinulla on enemmän kysyttävää jaloistasi tai vaivojasi on useita, niin varaathan 90min ensikäynnin.  

 

 

Alaraaja-analyysi sopii työikäisille, senioreille ja aktiiviliikkujille.